Een hapje eten na afloop

Het formele gedeelte van het BDO Familiebedrijvencongres is om 18.30 uur afgelopen. Uiteraard staat er dan een borrel voor u klaar met een hapje, maar we kunnen ons voorstellen dat u graag met een gevulde maag richting huis gaat. Daarom hebben we twee restaurants geselecteerd waar u na afloop van het BDO Familiebedrijvencongres kunt gaan eten en nog even kunt napraten. De restaurants hebben een mooi menu samengesteld waar u tegen een gereduceerd tarief gebruik van kunt maken. U kunt reserveren via de link die hieronder vermeld staat bij het des betreffende restaurant.

De restaurants zijn geselecteerd op kwaliteit en de ligging ten opzichten van Theater Flint en de parkeergarages Flint en Beestenmarkt. Dit zijn de meest gunstig gelegen parkeergarages als u het BDO Familiebedrijvencongres bezoekt.

Wine Bar Bistro C’est Tout
Bloemendalsestraat 24
3811 ES Amersfoort
Tel.: 033 466 6906

Wine Bar Bistro C’est Tout wordt aanbevolen door WijnSpijs wandeling, JAN magazine en heeft een IENS beoordeling van een 8,4. C’est Tout bevindt zich op 350 meter van Flint en op 600 meter van parkeergarage Beestenmarkt.  

Voorgerecht: 
- Gerookte kalfsmuis met huzarensalade 
Hoofdgerecht:
- Zeebaarsfilet met parelcouscous garnalen en bruchetta beurre blanc.      
Dessert:
- Mango cheesecake met limoen crème en ijs 

Driegangenmenu: €26,50
Klik hier om te reserveren bij Wine Bar Bistro C’est Tout. 

 

Restaurant de Aubergerie
Kamp 88
3811 AT Amersfoort
Tel.: 033 475 6096

Restaurant de Aubergerie staat in de Michelin en Gault Millau gids en heeft een IENS beoordeling van een 8,8. De Aubergerie bevindt zich op 450 meter lopen van Flint en op 350 meter van parkeergarage Beestenmarkt. 

Voorgerecht:
- Ingelegde heilbotfilet met quinoasalade, Nam Pla, hangop van geitenyoghurt, gemarineerde variëteiten tomaat, citrus vinaigrette en klaverzuring.
Of
- Rilette van kalfsukade met piccalilly-mayonaise, zoetzure bloemkool, geschroeide meloes ui, crème van gevogelte lever. rode paprika gel en krokant zuurdesem.

Hoofdgerecht:
- Gebakken kabeljauw rugfilet met Za’atar – hazelnootkruim, groene groenten Macedoine, gekonfijte aardappel met een jus van gebakken ui en lavasolie.
Of
- Zacht gegaarde eendenborst, kaantjes van de huid en sesam, spitskool cannelloni, bonbon van gekonfijte bout, structuren broccoli en gefermenteerde knoflook jus.

Nagerecht: 
- Kaasplateau met 6 soorten (€5,00 supplement)
Of
- Bereidingen van roodfruit met gesuikerde amandelcake, hibiscus, citroen meringue en chocolade roomijs.

Driegangen Bib Gourmand menu:  €36,00
Klik hier om te reserveren bij Restaurant de Aubergerie.

U reserveert rechtstreeks bij het restaurant en ontvangt ook separaat van hen een bevestiging van uw reservering.Vermeld bij uw reservering 'BDO Familiebedrijvencongres'. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het des betreffende restaurant. 

 
 

10 oktober 2017