Breakout: Gerrit de Groot |  De Groot en Slot
De eigenaren van dit derde generatie familiebedrijf nemen u in deze sessie mee in hun zorgvuldige proces van het opstellen en actualiseren van het familiestatuut, en het voorbereiden en uitvoeren van het opvolgingsproces. Daarbij speelden familiewaarden een belangrijke rol. Laat u inspireren door dit voorbeeld van hoe continuïteit en harmonie hand in hand kunnen gaan.

Breakout: Lambert van der Meulen | Jumbo Groenewegen
De verkoop van zijn trailerfabriek was een emotioneel proces voor Lambert van der Meulen. Vanuit de overtuiging dat zijn kinderen eerst vijf jaar bij een ander bedrijf moeten werken voordat ze zijn zaak over kunnen nemen, verkocht hij eind vorig jaar de aandelen aan Solvest Participaties. Een overdracht aan zijn kinderen was nu nog te vroeg, vandaar de noodzaak om ervaren nieuw management binnen te halen om te continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Lambert vertelt u tijdens deze breakout openhartig over dit onvermijdelijke afscheid.

Breakout: Ben Kras | Kras Recycling B.V.
Ben Kras vertelt u samen met zijn oom Henk Kras hun verhaal over opvolging. Daar waar de tweede generatie voornemens was te verkopen, kwam de derde generatie in ‘opstand’; zij wilde graag door! En zo geschiedde…Een mooi verhaal over familiewaarden, continuïteit, en het maken van keuzes binnen familieverband.

Breakout: Pursey Heugens & Steven Pont | Familiewaarden
Van onschatbare waarde(n). ECFB deed onderzoek naar waardenoverdracht bij familiebedrijven. Tijdens deze breakout presenteren professor Pursey Heugens en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont u de best practices om u te helpen uw waarden vast te stellen en over te dragen. Wie bent u als bedrijf en als familie, waar staat uw familiebedrijf écht voor? Wat is uw verhaal?

Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur voor een breakout doorgeven.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

E-mail: marketing@bdo.nl
Telefoonnummer: (040) 269 82 27

 
 

10 oktober 2017