15 jaar Actualiteitendagen: altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Plus kans om (even) de regels te ontvluchten: Win een bezoek aan een Escaperoom

De Actualiteitendag is al 15 jaar de dag voor iedereen die met personeel te maken heeft. Tijdens deze dag wordt u op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van loon- & premieheffing, maar ook het arbeidsrecht, loonkostensubsidies en oudedagsvoorzieningen. En dit jaar natuurlijk ook aandacht voor alle plannen van de nieuwe regering, inclusief het Regeerakkoord.

Ieder jaar opnieuw nodigen wij interessante, deskundige en soms ook grappige sprekers uit die u kunnen voorzien van de benodigde achtergrondinformatie en inzichten. Sprekers die als adviseur met beide benen in de praktijk staan. De meest actuele onderwerpen worden uitgelicht en wij bieden u tevens praktische handreikingen om u gedegen voor te bereiden op wijzigingen en/of nieuwe regels. De dagen zijn voor iedereen toegankelijk. U hoeft geen klant bij BDO te zijn.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
De toegangsprijs bedraagt €375 voor de eerste deelnemer. Elke tweede en volgende deelnemer (deze persoon mag ook werkzaam zijn bij een andere organisatie) betaalt sowieso €195. Deelnemers hoeven geen relatie van BDO te zijn. Eerdere deelnemers ontvangen een korting van €100.

Bent u nog nooit eerder op onze bijeenkomsten geweest? Probeer het dan eens. Tijdelijk kunt u bij ons secretariaat een kortingsvoucher ter waarde van €100 aanvragen (alleen geldig voor de eerste deelnemer).
Bel (070) 338 07 22 of stuur een e-mail. Voor deze vouchers geldt wel op=op. 

NB: U kunt zich tot een maand voor de Actualiteitendag afmelden. Daarna worden volledige kosten in rekening gebracht. Uiteraard mag een collega de plaats innemen of kan de deelname overgeboekt worden naar een andere dag indien mogelijk.  

Toplocaties, lekker zitten aan tafel en lekker in de watten worden gelegd
De Actualiteitendagen vinden plaats in hotels waar u tussen de programma onderdelen door lekker in de watten wordt gelegd en kunt genieten van een heerlijke lunch bestaand uit een luxe koud- en warm buffet. En als toetje hebben we voor iedere deelnemer een erg leuk gadget passend bij het thema van dat jaar.

Win een bezoek aan een Escaperoom!
De regels zijn niet altijd leuk. Ook de nieuwe regels zoals voorgesteld in het Regeerakkoord niet.
Wij kunnen voorstellen dat u de werkelijkheid wel eens even zou willen ontvluchten en even met wat collega’s iets  anders zou willen doen. Maar ja, dan zijn die regels van de werkkostenregeling er weer. Maar die helpen wij u een beetje (maar wel legaal natuurlijk) te omzeilen. Elke Actualiteitendag valt er in het laatste uur een bezoek aan een Escaperoom te winnen voor u en een paar collega’s. Hoe dat gaat? Dat ziet u als bezoeker van de Actualiteitendag zelf wel.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de Actualiteitendag, neem dan contact met ons op.
Neem contact op

 
 

  • 19 oktober 2017
  • 26 oktober 2017
  • 2 november 2017
  • 9 november 2017
  • 16 november 2017
  • 23 november 2017