15 jaar Actualiteitendagen: altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs

De Actualiteitendag is al 15 jaar de dag voor iedereen die met personeel te maken heeft. Tijdens deze dag wordt u op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van loon- & premieheffing, maar ook het arbeidsrecht, loonkostensubsidies en oudedagsvoorzieningen. En dit jaar natuurlijk ook aandacht voor alle plannen van de nieuwe regering.

Ieder jaar opnieuw nodigen wij interessante, deskundige en soms ook grappige sprekers uit die u kunnen voorzien van de benodigde achtergrondinformatie en inzichten. Sprekers die als adviseur met beide benen in de praktijk staan. De meest actuele onderwerpen worden uitgelicht en wij bieden u tevens praktische handreikingen om u gedegen voor te bereiden op wijzigingen en/of nieuwe regels. De dagen zijn voor iedereen toegankelijk. U hoeft geen klant bij BDO te zijn.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
De toegangsprijs bedraagt €375 voor de eerste deelnemer. Elke tweede en volgende deelnemer (deze persoon mag ook werkzaam zijn bij een andere organisatie) betaalt sowieso €195. Deelnemers hoeven geen relatie van BDO te zijn. Eerdere deelnemers ontvangen een korting van €100.

Bent u nog nooit eerder op onze bijeenkomsten geweest? Probeer het dan eens. Tijdelijk kunt u bij ons secretariaat een kortingsvoucher ter waarde van €100 aanvragen (alleen geldig voor de eerste deelnemer).
Bel (070) 338 07 22 of stuur een e-mail. Voor deze vouchers geldt wel op=op. 

NB: U kunt zich tot een maand voor de Actualiteitendag afmelden. Daarna worden volledige kosten in rekening gebracht. Uiteraard mag een collega de plaats innemen of kan de deelname overgeboekt worden naar een andere dag indien mogelijk.  

Toplocaties, lekker zitten aan tafel en lekker in de watten worden gelegd
De Actualiteitendagen vinden plaats in hotels waar u tussen de programma onderdelen door lekker in de watten wordt gelegd en kunt genieten van een heerlijke lunch bestaand uit een luxe koud- en warm buffet. En als toetje hebben we voor iedere deelnemer een erg leuk gadget passend bij het thema van dat jaar.

Voor 1 augustus inschrijven = Kans op gratis BDO Loonheffingencheck!
Wilt u nog meer informatie en zekerheid hebben over uw verloningen? Persoonlijke tips en advies krijgen? Schrijf u dan snel in. Degenen die zich voor 1 augustus 2017 inschrijven, maken kans op een gratis BDO Loonheffingencheck. De BDO Loonheffingencheck is speciaal ontworpen om kansen en risico’s op het gebied van de loonheffingen en loonkostensubsidies in beeld te brengen. 

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de Actualiteitendag, neem dan contact met ons op.
Neem contact op

 
 

  • 19 oktober 2017
  • 26 oktober 2017
  • 2 november 2017
  • 9 november 2017
  • 16 november 2017
  • 23 november 2017